Logo

Logo

Como se formo

Adis se formo en el año 2000, por los padres de unas personas con discapacidad que habían finalizado la etapa de escolarización. Desde el ayuntamiento les aconsejaron que formaran una asociación.

En junio del 2005, se convoca a todos padres (y familiares) de discapacidad de Puzol, una asamblea general en la sala de plenos del ayuntamiento, para informar de la existencia de ADIS.

Desde entonces ADIS no deja de trabajar para todos los sectores del colectivo, para que obtengan una mayor calidad de vida, la mejor convivencia fuera del ambiente familiar y su integración tanto en vida social, cultural, de ocio y laboral.

jueves, 1 de agosto de 2013

9 torneig de futbol 8 Alevi


Torna en el seu nové estiu el Torneig de Futbol 8 Aleví. Esta jornada organitzada per la Falla Hostalets, en col·laboració amb la Unió Esportiva Puçol, servirà per a recaptar beneficis per a ADIEU. El dia 31 d'agost, el camp de futbol José Claramunt s'omplirà de jugadors i aficionats solidaris amb ADIEU per a passar un dia ple de sortejos, partits i premis.

El torneig no deixarà indiferent a ningú, ja que participaran els equips de U.D Puçol, Rafelbunyol C.F, C.D'Acer, Vila-real C.F, València C.F, Llevant U.D, La Creu C.F i U.D Tavernes.
Per a col·laborar amb ADIEU, aquells que vagen a disfrutar del torneig podran comprar rifa i així entrar en el sorteig de dos camisetes del València C.F i Llevant U.D firmades pels jugadors.
A més, els propis jugadors tindran premis per què competir i deixar-se la pell en el camp: al millor porter se li regalaran uns guants de Caselles i al millor jugador, un baló firmat pels jugadors del València C.F

Tot açò no seria possible sense la col·laboració de Pepe Claramunt, que va ser jugador del València C.F i de la Selecció Espanyola. “Volem institucionalitzar este acte perquè ADIEU sempre siga el que isca beneficiat. A més, volem que puge el nivell esportiu i la participació dels col·laboradors i els patrocinadors” diu Pepe, el qual ajuda desinteressadament en este esdeveniment solidari perquè es convertisca en un torneig de referència.

José Daniel Marcos, de la Falla Hostalets, és l'encarregat d'organitzar este esdeveniment, junt amb els seus companys. “Agraïsc a les trenta persones de l'associació tot l'esforç que realitzaran el dia del torneig. Treballaran tot el dia perquè el torneig puga funcionar. Sense ells, no podríem portar-ho avant”.

En este torneig oficial, es bolquen nombroses empreses del nostre poble i l'Ajuntament de Puçol, patrocinant i col·laborant, per a prestar ajuda a la Falla Hostalets i aconseguir que el torneig siga un èxit i cada vegada aculla a més equips i amants del futbol.


No hay comentarios:

Publicar un comentario